Tilaa miniFactory®, 3D-tulostamisen aloituspaketti
kotiinkannettuna hintaan 1590€! (sis. alv. 24%)

Aloituspaketti sisältää: miniFactory® 3D-tulostin (1499€), lasialustat,
1kg ABS tulostusnauhaa, kiinnikeaineen sekä kotiinkuljetuksen Suomeen.

 

Tervetuloa miniFactory Oy Ltd:n kotisivuille.

Katso alta miniFactory® 3 Education Edition -esittelyvideo.

Maailman ensimmäinen suojakuori 3D-tulostettu miniFactory 3D-tulostimella jolla älypuhelimelle, lue lisää


miniFactory Oy Ltd on innovatiivinen start-up yritys Seinäjoelta. Kehitämme, valmistamme ja myymme 3D-tulostamisen oppimisympäristöjä. Kehityksemme kulmakivenä on ollut kehittää lähes ammattilaistason 3D-tulostin, kuluttajaystävälliseen hintaan. Tarkoituksemme on tehdä miniFactory® 3D-tulostimesta helppo ja turvallinen tapa ottaa ensikosketus 3D-tulostusteknologiaan. Tuotteemme sopii kaikenikäisille uudesta teknologiasta kiinnostuneille. Astu nyt tähän uuteen kiehtovaan maailmaan ja voit olla oman pienoistehtaasi johtaja!

Mitä 3D-tulostaminen käytännössä on?

3D-tulostus on digitaalisessa muodossa olevan 3D-mallin valmistamista konkreettiseksi esineeksi 3D-tulostamalla. miniFactory® 3D-tulostimen avulla herätät mallisi henkiin.

Edustatko kirjastoa?

3D-tulostaminen on uutta ja kiehtovaa kävijän näkökulmasta. Laitteemme on herättänyt kirjastoissa paljon kiinnostusta ja 3D-teknologian halukkaita kokeilijoita on toimipisteissä jonoksi asti. 3D-tulostin ei vie paljon tilaa, se on edullinen hankkia ja sen avulla kävijät voivat tutustua tähän uuteen jännittävään teknologiaan.

Edustatko oppilaitosta tai oletko opiskelija?

3D-mallinnusohjelmistot ovat hyödyllisiä opintojen tukena, mutta suunnitellun kappaleen valmistaminen käsinkosketeltavaksi esineeksi tuo suunnittelulle aivan uuden ulottuvuuden. 3D-mallintaminen ja 3D-tulostaminen kehittävät oppilaiden taitoja aivan uudelle tasolle. miniFactory® 3 on helppo tapa harjoitella kappaleiden valmistamista. Tavoitteenamme on rakentaa laitteita, joilla koulutetaan 10 000 uutta 3D-tulostinteknologian osaajaa kotimaahan.

Työskenteletkö teollisella alalla?

Tarvitseeko yrityksesi yksittäisiä kappaleita, prototyyppejä tai pieniä tuotantoeriä? Laitteemme edulliset hankintakustannukset ja pienet käyttökulut tuovat toiminnallenne säästöä. miniFactory® 3 on helppo käyttää, vie vähän tilaa ja valmistaa esineet reaaliajassa. Me tarvitsemme kotimaista tuotantoa. Nyt ja aina.

miniFactory® ja harrastaminen?

Harrastatko RC-autoja, pienoisjunaratoja, pienoismalleja, nukkekoteja tai jotain muuta, jossa tarvitaan monenlaisia osia, joita ei aina välttämättä muualta löydy? miniFactory® 3 on sinulle korvaamaton apu harrastuksissasi. Suunnittele mallisi 3D-mallinnusohjelmalla mielesi mukaan ja valmista se kätevästi miniFactorylla. Omien mallien luomiseen voit käyttää maksuttomia 3D-mallinnusohjelmia, kuten Google Sketchup

Teknologian edelläkävijäksi?

Haluatko itsestäsi, jälkikasvustasi tai vaikkapa sukulaisestasi tulevaisuuden osaajan? 3D-tulostaminen on ollut teollsuudessa käytössä jo 25 vuotta ja sen käyttö on jatkuvassa kasvussa täysin syystä. 3D-mallinnus ja tulostusteknologian osaajille on varmasti kysyntää aivan lähitulevaisuudessa. 3D-tulostamisen perusteet tunteva hakija on työmarkkinoilla vahvoilla. miniFactorya on helppo ajatella opettavaisena tietokonepelinä, jonka käyttö jaksaa kiinnostaa kerta toisensa jälkeen. Tee itsestäsi huippuosaaja!

Täysin uudistettu miniFactory® 3 Education Edition on julkaistu ja tilattavissa.

Uusi teknologia. Haasta itsesi.

 

Lue Lisää >>

Facebook550EmailLinkedIn0Google+18Reddit0Twitter9