miniFactory näytteilleasettajana 2016

miniFactory Oy Ltd osallistuu näytteilleasettajana vielä vuoden 2016 aikana useisiin tapahtumiin ympäri Suomea ja Eurooppaa. Alla on listattuna tapahtumat, joista meidät tulet löytämään. Nähdään siellä!

 

 

 

15-16.9. | NetForum | Helsinki

Osasto: 22

Lisätietoa tapahtumasta TÄÄLTÄ

NET Forum Finland on opetusalan kohtaamispaikka, jossa keskiössä on opettajuus, oppiminen ja teknologia nyt sekä tulevaisuudessa. 
NET Forum Finland lanseerattiin syyskuussa 2015 ja nyt valmistaudumme toiseen vuoteemme! Kehitämme ainutlaatuista kaksipäiväistä tapahtumaa jossa on tarjolla ohittamaton kattaus seminaareja, workshoppeja ja verkostoitumista kollegoiden kanssa inspiroivassa ympäristössä.Tervetuloa vuoden inspiroivimpaan työpäivään ensi syyskuussa Helsingin Wanhassa Satamassa!

 

24.9. | Syyspäivät | Seinäjoki

Lisätietoa tapahtumasta TÄÄLTÄ

Valtakunnalliset käsityönopettajien messu ja koulutuspäivät järjestetään tänä vuonna Seinäjoella.

 

27-29.9. | Alihankintamessut | Tampere

Osasto: A918 (Into Seinäjoki Oy yhteisosasto)

Lisätietoa tapahtumasta TÄÄLTÄ

Alihankinta 2016 -messut kokoaa jälleen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät 27.–29. syyskuuta Tampereelle keskustelemaan muun muassa siitä, mitä digitalisaatio tarkoittaa teollisuudessa ja miten lean-johtamista voi hyödyntää muun muassa ihmisten johtamisessa. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista, joista jokaista yhdistää halu tehdä enemmän, paremmin, tehokkaammin ja tuottavammin. Onko sinulla varaa jättää nämä kolme päivää hyödyntämättä?

 

1-3.11. | Tekniikka2016 | Jyväskylä

Osasto: B124

Lisätietoa tapahtumasta TÄÄLTÄ

Tapahtuma on suunnattu kaikkien teollisuudenalojen automaatiosta ja tuotanto-teknologiasta vastaaville päättäjille, asiantuntijoille, suunnittelijoille sekä käyttäjille. Messujen ytimen muodostavat tuotantoprosessien mittaamisen, analysoinnin, ohjauksen ja säädön järjestelmät ja palvelut sekä digitaalisuuden edellyttämät uudet teknologiset ratkaisut. Messuilla on esillä myös koneita, laitteita ja palveluita, jotka sopivat useammalle toimialalle.

 

15-18.11. | Formnext 16 | Frankfurt

Osasto: 3.1 – K15

Lisätietoa tapahtumasta TÄÄLTÄ

Discover the next generation of intelligent manufacturing solutions at formnext powered by tct. At this exhibition, you will see the enormous potential that arises from combining additive manufacturing and conventional manufacturing methods. Formnext focuses on the efficient realisation of parts and products, from their design to serial production. It brings together the world’s leading manufacturers in additive manufacturing technologies as well as renowned and innovative companies from industrial tooling, materials, mechanical engineering, metrology, prototyping, product processing, accessories and many more. International exhibitors use formnext to present their products to a global audience.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *