Rekrytoimme – Brändijohtaja

Oletko markkinoinnin ammattilainen, jolla on tahtoa ja kykyä viedä kotimainen high tech tuote kansainväliseen B2B-ympäristöön?

 

 

 

BRÄNDIJOHTAJA, MINIFACTORY OY LTD, SEINÄJOKI

miniFactory Oy Ltd on suomalainen 3D-tulostusteknologioiden kehittäjä ja laitevalmistaja. miniFactory on vuonna 2012 perustettu teknologiayritys, jonka tavoite on nousta merkittäväksi kansainväliseksi toimijaksi nopeasti kasvavassa 3D-tulostuksen markkinassa. miniFactory on laajasti verkostoitunut yritys, joka tarjoaa hyvät puitteet yrityksen brändin ja markkinointiviestinnän kehittämiseen. miniFactory 3D-tulostimia käyttää Suomessa jo lähes 800 oppilaitosta ja yritystä.

 

Oletko markkinoinnin ammattilainen, jolla on tahtoa ja kykyä viedä kotimainen high tech tuote kansainväliseen B2B-ympäristöön?

Brändijohtajan tehtävässä huolehdit siitä, että brändikokemus, markkinointiviestintä ja -konseptit ovat askeleen muita edellä ja osoittavat suuntaa tuotekehitystyölle ja myynnille. Vastuullasi on brändin, markkinointiprosessien ja -menetelmien aktiivinen kehittäminen. Tässä tehtävässä tulet olemaan vastuussa yrityksen brändi- ja markkinointistrategian suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta.

 

Edellytämme:

  • Kokemusta B2B markkinoinnista ja kykyä tuottaa itsenäisesti markkinointia tukevaa materiaalia (blogit, tuote-esittelyt, presentaatiot ym.)
  • Kokemusta KV-liiketoiminnasta
  • Digitaalisen markkinoinnin vahvaa ymmärrystä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Eteenpäin vievää asennetta
  • Systemaattista, organisoitua ja vuorovaikutteista työtapaa
  • Kykyä suoriutua useista päällekkäisistä tehtävistä ja tiukoista aikatauluista

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn kasvavassa kansainvälistyvässä yrityksessä, mahdollisuuden rakentaa ja luoda rohkeasti uutta markkinoinnin ja viestinnän kokonaisuutta sekä rennon ja mutkattoman työympäristön. Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Seinäjoella.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, niin lähetä meille CV:si, vapaa hakemuksesi sekä referenssejä parhaimmista onnistumisistasi 17.2.2017 mennessä.

 

Työnantaja: miniFactory Oy Ltd

Kotisivut: www.minifactory.fi

Sijainti: Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki, Suomi

Yhteystiedot: rekry@minifactory.fi / Olli Pihlajamäki

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *