Pes-Arkkitehdit Oy

PES-Arkkitehdit Oy on Helsingissä toimiva kansainvälinen arkkitehtitoimisto, jolle 3D-tulostusteknologia antaa täysin uudenlaisia mahdollisuuksia visioida, suunnitella ja toteuttaa omia projektejaan.

 

 

Yritykseen hankittiin miniFactory 3D-tulostin, jonka avulla on testattu ja tarkasteltu useita eri suunnitelmia.

PES-Arkkitehdit käyttää toiminnassaan monipuolisesti erilaisia CAD-ohjelmistoja.

– Käytössämme on esimerkiksi AutoCAD, Revit ja Rhinoceros 5.0, joten 3D-tulostus on luonnollinen tapa testata ideoitamme,  kertoo yrityksen arkkitehti Simon Richardus.

– Käytämme 3D-mallinnusta päivittäin, sillä tuotamme kaikki suunnitelmamme itse.

miniFactory 3D-tulostin on tuottanut toivottua lisäarvoa suunnittelussa.

pesark2

– Olemme hyötyneet 3D-tulostimesta toiminnassamme ja pääsääntöisesti onnistuneet hyvin myös vaativissa tulostuksissa, Richardus kertoo.

3D-tulostinta on käytetty yrityksessä arkkitehtien toimesta ja useissa erilaisissa projekteissa.

– Erityisesti konseptisuunnittelu, massoittelu ja sisustussuunnittelu saa 3D-tulostimesta suurta hyötyä, sillä konkreettinen malli kertoo suunnitelmasta huomattavasti normaalia kuvaa enemmän.

pesark3

miniFactory 3D-tulostin ei siis ainoastaan anna mahdollisuutta testata ideoita, vaan se nopeuttaa koko suunnitteluprosessia.

– Näin pystymme esimerkiksi visualisoimaan asiakkaillemme kohdetta jo suunnitteluvaiheessa. Ainoastaan CNC-kone tai 3D-tulostin voivat tehdä näitä malleja, joita ei yksinkertaisesti pysty tekemään käsityönä, Richardus päättää.

pesark1

PES-Arkkitehdit Oy

Ison-Antintie 8
00930 Helsinki Finland
TEL. +358 9 3417 340
FAX +358 9 3417 3417

 

Simon Richardus

simon.richardus@pesark.com

PesArk