Yhteystiedot

ILMAINEN TESTITULOSTUS

tuotteet_innovator

Haluamme, että olette varmasti tyytyväinen investointiinne. Siksi tarjoammekin yrityksellenne mahdollisuuden nähdä konkreettisesti, miten miniFactory valmistaa suunnittelemanne prototyypin tai tuotteen.

Ota yhteyttä, niin valmistamme 3D-mallistasi oikean pikamallin ja toimitamme sen sinulle veloituksetta.

Ota yhteyttä!

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@minifactory.fi

olli-image
Olli Pihlajamäki
Projektipäällikkö/Myynti
+358 45 164 7466


Tekninen tukipyyntö

Mikäli tarvitset teknistä tukea, voit lähettää meille alla olevalla lomakkeella tukipyynnön. Asiantuntijamme käsittelee pyynnön pikimmiten ja on teihin yhteydessä toivomallanne yhteydenottotavalla.


SähköpostitsePuhelimitse

Ennen yhteydenottoa kannattaa tutustua Usein kysyttyihin kysymyksiin

Mitkä ovat 3D-tulostamisen kustannukset?

3D-tulostus miniFactoryllä on hyvin edullista, sillä kappale valmistetaan materiaalia lisäämällä. Tämän vuoksi hukkamateriaalia ei juurikaan synny ja kustannukset pysyvät alhaisina. Perusmateriaalit maksavat 35€/ kg. Tulostettavan kappaleen paino kertoo suoraan materiaalikustannuksen. Yhdellä kilon rullalla voi tulostaa esim. älypuhelimen suojakuoria jopa 100kpl.

Millä ohjelmalla 3D-tulostinta hallitaan?

Tulostusohjelma on Repetier Host for miniFactory. Ohjelman avulla muutat 3D-mallisi 3D-tulostimen ymmärtämään muotoon muutamalla painalluksella. Ohjelman mukana toimitetaan optimaaliset tulostusprofiilit useimmille eri materiaaleille. Ohjelmassa voidaan kuitenkin muokata vapaasti lähes kaikkia parametreja, jolloin se soveltuu vaativaan opetuskäyttöön erinomasiesti. Tulostusohjelma on maksuton.

Mitä CAD-ohjelmia voin käyttää 3D-mallin tekemiseen?

Voit käyttää mitä tahansa CAD-ohjelmistoa, josta 3D-malli saadaan tallennettua .STL tiedostomuotoon. Tämä tiedostomuoto on erittäin yleinen ja lähes kaikki CAD-ohjelmat tukevat sitä. Voit siis tehdä 3D-mallin käyttäen maksullisia ammattilaistason ohjelmistoja (Solid Edge, Autodesk ym.) tai ilmaisohjelmia (Google Sketchup, Sculptris, Blender jne.). Helpoimmat ilmaisohjelmat aloittelijalle ovat Tinkercad ja Autodesk 123 Design.

Miten 3D-malli muuttuu konkreettiseksi esineeksi?

3D-tulostusprosessi on hyvin yksinkertainen. Tulostusohjelma ”viipaloi” 3D-mallisi ohuiksi kerroksiksi, jonka mukaan 3D-tulostin lähtee kappaletta rakentamaan. 3D-tulostin sulattaa muovia ohuina kerroksina aloittaen kappaleen pohjasta. Se sulattaa ensimmäisen kerroksen, siirtyy 0,2mm ylöspäin ja sulataa toisen kerroksen. Tätä prosessia jatketaan niin kauan, että kappale on valmis.

Mitä tulostusmateriaaleja voin käyttää miniFactoryssä?

Voit tulostaa lähes kaikilla termoplastisilla muoveilla. Materiaalilta vaaditaan, että se on saatavana 1,75mm paksuisena nauhana ja sen sulamislämpötila on alle +290C. Materiaalivaihtoehtoja on monia, yleisimmin käytetty biohajoava (PLA), Kestävä (ABS), Kova (T-Glase), Joustava ja vetoluja (Nylon), koriste-/erikoismateriaalit (Laywood, Laybrick, Polycarbonate, HIPS, HPDE, PVA jne.).

Miksi miniFactory 3D-tulostin?

miniFactory® on 3D-pursotusteknologian edelläkävijä pohjoismaissa. miniFactory 3D-tulostimessa yhdistyy viimeisin teknologia ja koneistuskeskustasoinen mekaniikka. Tämä antaa laitteille erinomaisen tulostustarkkuuden, joka riittää vaativallekin käyttäjälle. miniFactory 3 on suomen suosituin 3D-tulostin ja löytyy yli 700 yrityksestä ja oppilaitoksesta pörssiyhtiöstä peruskouluun.

Koulutus ja tekninen tuki?

Lue lisää koulutuksistamme yläpalkin Koulutus- välilehdeltä. miniFactory 3D-tulostimen käyttäjille on tarjolla tekninen tuki jokaisena arkipäivänä. Huoltopalvelusopimus takaa suoran linjan huoltoomme ja mikäli ongelma ei ratkea, niin vaihtokonepalvelumme toimittaa väliaikaisen laitteen huollon ajaksi!

troskab sygeforsikring http://1apotekonline.com/ Georgien medicinske licens efterprøvning